Wellness en Aromatherapie

Welness
Aromatherapie
Mijn ervaring

Hallo, ik ben Maud Dekkers

Ik heb de basis opleiding en masterclass tot aromatherapie afgerond bij Stichting Wellness en Aromatherapie. Daarnaast ook de gezichtsbehandeling en warmwaterkussen massage cursus gevolgd. Ik wil me meer gaan ontwikkelen op het gebied van Aromatherapie zodat ik straks nog meer te bieden heb in de praktijk.

  • Aromatherapie
  • Gezichtsbehandelingen
  • Ontspanning
  • Warmwaterkussen massage
  • Behandelingen op maat
  • OliĆ«n op maat

Ik ben lang opzoek geweest naar iets wat echt bij mij past. Ik heb vele jaren in de zorg gewerkt maar merkte toch dat ik daar niet de voldoening opdeed als dat ik eigenlijk wilde bereiken. Ik ben opzoek gegaan naar iets waar ik toch met mensen kan werken maar ook waar ik gelukkig van wordt. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Stichting Wellness en aromatherapie. Ik heb hier de opleiding tot Aromatherapeut gevolgd en een gelukkiger mens kan ik niet meer worden. Geuren, smaken en vooral wat het met je doet lichamelijk en geestelijk vind ik echt heel bijzonder en dat het allemaal puur natuur is maakt dat het voor mij een plezier is om mee te werken.

Aromaudtherapie

Ervaar wat aromatherapie is en wat het met je doet.

Je kunt bij mij terecht voor heerlijke en ontspannende gezichtsbehandelingen. Voor elk huidtype is er een behandeling en samen met u kan ik een heerlijke treatment samenstellen zodat u nog meer de werking ervaart van al dit moois. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten die direct afkomstig zijn van de boer. Mijn producten zijn veelal van Chi. Verder heb ik zoveel mogelijk producten die lokaal worden ingekocht.

Neem contact op

Heeft u vragen?
Neem contact met me op!